Кол-центр Херсонобленерго
0552-48-06-20, 0552-48-06-06

На Херсонщині триває відновлення пошкоджених електромереж

July 21, 2023

Минулої доби на Херсонщині працювали 37 бригад – це 164 робітників та 59 одиниць техніки.

Долучаються до відновлення пошкоджених енергетичних об'єктів бригади колег з ПАТ “Полтаваобленерго”, ПАТ “Кіровоградобленерго”, АТ “Вінницяобленерго”, АТ “Житомиробленерго”, АТ “Рівнеобленерго” та ПАТ “Тернопільобленерго”.

Ремонтні роботи виконувались на повітряних лініях напругою 35 кВ, 10 кВ та 0,4 кВ, які живлять населені пункти: с. Кочубєївка, Архангельське, с. Петрівка, Калинінське, Благодатівка, м. Берислав, Новорайське, Першотравневе, Біла Криниця, м. Херсон, Олександрівка.

У м. Берислав на мережах ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії після обстрілу.

У с. Новорайське, смт. Велика Олександрівка на мережах напругою

ПЛ — 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії.

У с. Новопетрівка на КТП виконували ремонт шафи трансформаторної підстанції. У с. Кочубеївка виконано розчистку траси повітряної лінії напругою 10 кВ.

У с. Благодатівка виконано заміну силового трансформатора. У с. Калинінське на двох ранформаторних підстанціях виконано ремонт та демонтаж. У с. Петрівка по мережах ПЛ — 10 кВ виконано розчистку траси повітряної лінії.

У м. Херсон тривають ремонтні роботи у кабельних мережах. На двох ЗТП виконано ремонт підстанції після підтоплення. По мережах напругою 0,4 кВ виконано ремонт повітряної лінії та відгалудженнь до житлових будинків. У с. Олександрівка по мережах ПЛ — 10 кВ виконано ремонт повітряної лінії.

По мережах напругою ПЛ — 150/35 кВ виконано розчистку траси ПЛ.

Роботи тривають. Дякуємо нашим енергетикам!

Нагору